Találkozó és nyílt nap a Gandhi Gimnáziumban

Az „Oktatási Esélyekért!” Pályaorientációs mentorprogram keretében a program mentorpedagógusai és diákjai pályaorientációs foglalkozásokon és intézménylátogatáson vettek részt. Az esemény a Gandhi Gimnázium, Technikum, Kollégium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szíves közreműködésével valósult meg.

Az esemény helyszíne:

7629 Pécs, Komját Aladár u. 5.

Az esemény időpontja:

2024. 01. 27. 10:00-15:30

Az esemény programja:

Az esemény a Gandhi Gimnázium, Technikum, Kollégium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola gólya-váró hétvégéjének, nyíltnapjának keretében valósult meg. Az esemény során a kutatási-fejlesztési pályázatban részt vevő hetedik évfolyam diákjai számára személyre szabott pályaorientációs foglalkozást tartott a kutatás vezetője, Dr. Híves-Varga Aranka. A nap során programunk kisdiákjai a Gimnáziumba járó kortárs mentoraikkal töltötték idejüket. A Gimnázium pedagógusai a hetedik évfolyamnak külön programot szerveztek.

A diákoknak biztosított programmal párhuzamosan a kutatás-fejlesztésben résztvevő pedagógusok szakmai workshopon vettek részt, aminek megtartására és lebonyolítására felkérjük. A szakmai workshopot Dr. Híves-Varga Aranka kutatásvezető és Prof. Dr. Fehérvári Anikó kutató vezették.

Oktatási Esélyekért! kutatócsoport

     
Oktatási esélyekért Kutatócsoport logója